Мікроблоґи

четвер, 5 грудня 2013 р.

Запари по навчанню.

Ось тільки-но закінчив пердруковувати чергову порцію табличок. Сьогодні у нас був захист курсача. Оцінок не маю, але захистився непогано. Єдиним паршивим фактором у цьому випадку є те, що я запізно здавав перший, другий та третій розділи і тому відхватив -30 балів за несвоєчасність здачі. Тобто максимум, який я можу отримати тепер - 70 балів, тобто 4. Яких мені ніхто просто так не подарує, насправді.

Завтра (уже сьогодні) також пекльний день: дві підсумкові контрольні роботи, які оцінюються у 50 балів кожна, одна модульна контрольна, дедлайн по доздачі тем із податкової системи, семінар по страхуванню. Може, іщещось, але в моїй голові і ця інфа ледве вкладається.

Почав писати запис рівно о 02:22. Спати не хочеться. Мабуть, закинуся чимось їстівним, послухаю музику, подивлюся кіно зараз, а потім вже посплю годинку-другу. Завтра (шостого числа себто) їду додому. Там мене уже чекає купа всіляких смачних штук, подарунків (чорт, треба і собі щось із Києва привезти), тваринки і хоч трохи відпочинку від клятого навчання. Так, що чекаю вже. Ноута брати скоріше за все не буду, бо й так везти треба купу усього. 

Добраніч усім, коротше.

Немає коментарів:

Дописати коментар