Мікроблоґи

пʼятницю, 2 серпня 2013 р.

Морські пригоди, анархізм і нудота.

Щось не має якогось бажання писати у U-trip. Поки що. У будь-якому разі позавчора я повернувся з моря весь такий засмаглий і в новому капелюсі, відпочили класно, було багато пива і купання. Їли смачне морозиво, але в основному плескалися у морі. У нас був аж цілий тиждень, тому море навіть вже встигло набриднути, але в останній день воно все-таки підсунуло нам ду-у-уже теплу воду і ласкаве сонце. Були і пригоди, але все зараз описувати не буду - надіюся на натхнення у найближчому майбутньому.

Дуже повільно рухаюсь у прочитанні "Anarchy in the Ukr", головною причиною цього є наявність Інтернету та постійне бажання спати. Тим не менш книга прекрасна, поки що, принаймні, автор описує власну подорож забутими Богом, людьми і усіма іншими створіннями міст і сіл; але які б могли відіграти дуже важливу роль в історії України:  містечко у якому жив батько Нестор Махно, яскравий представник українського анархізму, якому мало не вдалося створити у т.з. Новоросії, Дикому Полі або Південно-Східній Україні, анархічну державу. В принципі, ця книга ніби як підвела мене до думки, що єдиний адекватний державний устрій в Україні - якась комуністична анархія, чи що. Але мені все це ще варто обдумати і трохи про це почитати, щоб казати щось більш конкретно.

У вільний час нічого не роблю, нічого важливого себто: граюся в ігри, кидаю мільйон фоток з моря, пишу цей запис і заколочую молочні коктейлі.

Немає коментарів:

Дописати коментар