Мікроблоґи

понеділок, 14 жовтня 2013 р.

Скелети проституції.

Понеділок не був, як зазвичай, пекельним. Усього дві пари і ті лекції. голодний весь день ходжу: з'їв зранку Snikers, а після пар - круасан із шинкою та сиром. От і досі живу на цьому. Якось, сам не знаю як. Хлопці повію замовили, а, може, приколюються. Доведеться їм на годинку кімнату звільнити. Вони такі малі ще. Так і хочеться штампонути: "Я в їхньому віці собі такого не дозволяв". Але, це, мабуть, нормально. Я теж у свій час робив багато такого, чого собі не дозволяли мої батьки. У будь-якому разі це навіть на краще - піду нарешті на кухню, чогось приготую. Тільки-но Штрауса слухав, зараз - час реґґі. Під цього Марлі так і хочеться вина чи рому звідкись звідти - з Центральної та Латинської Америки, Куби, Ямайки, Південних Штатів.

Написав самостійні з податкової. Залишилось роздрукувати ще дві завтра, вивчити 4-ту тему і можна спокійно відпочивати. Завтра важливий день - круглий стіл об 11:00, театр об 17:00, футбол об 21:00. Завтра ще хочу перед театром взяти квитки на потяг додому. Хочу з'їздити на вихідних, бо на наступніприїжджає Тім - чувак зі Львова - і ми плануємо трохи гульнути; а нашу нічну фотосесію з вихідних як раз перенесли на вечір четвера.

 


Був у Києві вчора. Так багато погуляв. Маю кілька красивих фото, але переважно вони були невдалі. Лишу все ж таки тут кілька. Насолоджуйтесь.

Немає коментарів:

Дописати коментар