Мікроблоґи

четвер, 31 жовтня 2013 р.

Нічний фотосет.

Приїхав із нічної фотосесії у Києві, було дуже круто, але здавалося, що якась частина групи чи то соромилась, чи то просто знаходилась в тіні. Але все одно до кінця вже всі розім'ялись і стало добре. Респект фотографу, яка витримала нас і зробила прекрасну роботу, і була така весела, і взагалі. У Києві сьогодні святкують Геловін, поодинокі індивіди одягнені у привидів, відьом і зомбі виглядають просто чарівно.

Тепер про інше: сьогодні вперше побачив Золоті ворота Києва, ще й в ночі, там навкруги такий чарівний квартал, з дуже прикольною, масивною і вишуканою модерною архітектурою; треба буде вдень заявитись туди. Ще був якийсь дивний шпиль, що воно таке я так і не зрозумів, бо пройтись треба було далеченько, щоб побачити: усі казали, що то церква, однак я надіюсь, що це башта якогось особняку. Зараз же подивлюсь на Google Maps. ворота насправді великі і масивні, і круті, АЛЕ там навкруги дуже багато стихійних наметів, у яких продається пиво чи кава, чи рулетики, але вони такі дикі і не вписуються у загальну картину. Прямо поряд із Ворітьми знаходиться пам'ятка природи державного значення - Золотоворітьский сквер, над ким знаходиться купа кованих арок і решіток, по яким, маю надію, влітку плетуться рослини; але, в принципі, і так непогано.

Коротше, чекаємо на фотографії, на можливість поїхати в Київ до Золотих воріт вдень та на п'ятницю, яка вже завтра і символізує прихід вихідних, спокою і алкоголю. Амінь.

Немає коментарів:

Дописати коментар