Мікроблоґи

вівторок, 18 червня 2013 р.

Ace of spades.

Сиджу за компом. Їм торт. П'ю колу (чую як плавиться печінка від ортофосфатної кислоти). Слухаю Motorhead ("Only way to feel the noise is when it's good and loud; so good you can't believe it's screaming with the crowd"). Вантажу кіно. Десь у дворі висить гігантський сірий павук, якого боюсь до смерті. Хай живе ще поки. Був сьогодні у школі, "по справах" так би мовити; бачив директора. Пам'ятаю як колись розгатив там вікно м'ячем. Капець.

Лишилось 40 сторінок книжки дочитати і знову буде нічого робити. Хіба те ж кіно дивитись. Зняв із люстри білих журавликів і урочисто спалив їх, повішав нових - жовтеньких, маленьких і кутастих, 20 штук, теж перев'язав їх всіх, щоб чіпаючи одного, сполохались усі. Болить горло чомусь, мабуть від акліматизації - у мене таке часто.

Бляха, так лінь щось робити, будь-що, навіть читати чи їсти чи ще що. Універ мене ще не відпускає - сниться в ночі, що спізнююсь на екзи чи сперечаюсь з викладачами, Фрейд був би радий. Чомусь хочеться читати Макіавеллі, хоча від виродок ще той був, гляньте тільки на його пику у Вікіпедії, і читати його нудно. Принаймні у мене є телек. Можна дивитись всю дурню і сміятися ні з чого. До речі, скоро мають бути "Друзі" по Новому каналу, так що піду я, мабуть, чи краще поповзу.

Немає коментарів:

Дописати коментар