Мікроблоґи

понеділок, 28 січня 2013 р.

Новий семестр. "Форест Ґамп"

Чортовий перший день навчання. У блокноті знову запис "1 тиждень", розклад та малюнок університету, поки ще не вигадав, що з ним зробити. Дві лекції - два нових предмета, два нових непотрібних предмета, кхм...: "становлення та розвиток фінансової науки" і "основи технології виробництва". Про непотрібність другого судити важко, адже ми з Валею пішли пити пиво, бо на першій викладачка лекції випадково обмовилась про те, що відомості за січень-місяць не будуть подаватись і до 01.02 ми можемо прогулювати хоч кожну пару.

Подивилися "Форест Ґамп". Гарне кіно, але з Валею його дивитись не можна, бо:
а) вона більше любить мелодрами;
б) це кіно змусило її задуматись "про жизнь и всё такое";
в) Валя весь час любувалася своїм кільцем і питалася мою думу про нього, час від часу згортала фільм й показувала мені фотки хлопчика, який їй подобається, або вмикала свої фотографії та питала чи, на мою думку, ватро їх викладати в ВК; взагалі було видно її нетерпимість до фільму.

Моя ж думка така: якщо час від часу розповіді про Бога вам не ріжуть слух, а ви хочете подивитись щось легке, трохи нереалістичне, але про звичайних людей, то варто глянути. Ще хотів би додати, що "Форест Ґамп" є нічим іншим, як розповіддю про життя, тому сюжет може видатись вам роздутим, надуманим, особливо розтягнутим, яким завгодно; але якщо так подумати, то він повністю входить в концепцію життя, тим більше такої дивної особи як головний герой.

Немає коментарів:

Дописати коментар