Мікроблоґи

неділя, 3 лютого 2013 р.

Вихідні.

Вихідні закінчаться рівно через 9 годин. Нічого не зроблено, бо нічого не мало бути зробленим, кожен день плавно перетікає у ніч, і навпаки. Здається, зараз вони обидва такі короткі, що крім універу, двох фільмів, готування і сну в них нічого не поміщається. Прокинувся 50 хвилин тому, звичайно, поки допишу цей запис, буде вже хвилин 70. Слухаю музику, зараз подивлюся щось знову, вчора був "Франкенвіні", гарний мультик від Тіма Бартона, раджу глянути. Дівчинка з котом мене дуже порадувала.

Одна гарна новина - я знайшов дуже непогану мережу з фільмами, там вони в основному кітчевські та попсові, ті, що крутять в кіно, але дещо знайти можна. У будь-якому випадку практично всі в гарній якості (якщо від прем'єри пройшло десь 2-3 місяці - точно), є вільний вибір мови фільму, більшість у російській, але ті, що дублювалися в Україні теж - на українській. Думаю, там і на інших мовах є. Плюс до всього, крім звичайного перегляду он-лайн, можна завантажити усі фільми, дуже хитро до речі придумано: тиснеш "Завантажити", обираєш версію кіно (за якістю, вагою, мовою тощо), напроти версії тиснеш "Список файлів", вантажиться документ .txt, тобто блокнот, у якому посилання, копіпастиш його в рядок вводу адреси, і фільм автоматично завантажується з дзеркала без торенту та обмежень по швидкості. Дуже швидко і зручно, насправді. 

Що ж до іншого - нічого не відбувається, Аня поїхала додому, Валя - забила на універ і не відповідає на повідомлення, у Даші вчора був здача звіту по практиці, Ваньок отримав стипендію у цьому симестрі, у Джексона було день народження 30-го січня, Іннка нічого не гворила, Тіна з'їжджає до свого хлопця, а того в свою чергу виключили з універу. Всі живі, здорові - і це головне, а ще життя тече, повільно, однак упевнено.

В Києві 7 лютого буде вечір українського документального кіно, зокрема будуть демонструвати екранізацію книги якогось українського письменника, потім відбудеться зустріч із ним, потім зустріч з Василем Шкляром, автором "Залишенця". У новинах написано, що вхід вільний, але не написано о котрій годині це все відбуватиметься. Хочу піти, але немає з ким.

На парах тим часом нам із острахом розказують про рейдерські атаки на банки, переслідування голови найбільшого комерційного банку та інші неприємні речі. Коротше, страшно стає чомусь, особливо, коли викладачка починає заводити розмову, що ця країна абсолютно безнадійна, з будь-якої точки зору, треба виїжджати закордон одразу ж при нагоді.

Немає коментарів:

Дописати коментар